Actros
Naša teretna vozila

Actros

Ne obećavamo. Ispunjavamo.

Teretno vozilo koje već danas čini ono o čemu drugi tek pričaju. Actros ispunjava neprestano rastuće zahtjeve u transportnom prometu. Na čemu god da je Vaš fokus – na ekonomičnosti, komforu, sigurnosti ili pouzdanosti – Actros pruža sve.

Teaser greater safety

Zaštita vozača, vozila i drugih sudionika u prometu – za to je uz Actros L kao serijska oprema već dostupan niz sigurnosnih komponenti. Digitalni asistenti ne preuzimaju odgovornost od vozača, nego im mogu pružiti djelotvornu podršku u kritičnim situacijama.

Udobnost pospješuje produktivnost vozača i smanjuje umor. To je osobito važno u transportnom prometu, zbog čega se u Actrosu velika važnost pridaje slobodi kretanja i atmosferi. Skladno uklopljen u uvjete praktične svakodnevice vozača.

Teaser comfort
Teaser reduced fuel consumption

Teretno vozilo za osobito visok stupanj ekonomske učinkovitosti. Actros F u transportnom prometu predstavlja pouzdanu automobilsku tehnologiju koja štedi gorivo, ima niske troškove i donosi visoku dobit. Ukratko, povećava učinkovitost. Mala potrošnja goriva može značajno pridonijeti ekonomskoj učinkovitosti teretnog vozila. To je karakteristika koju je Actros L dokazao u svakodnevnoj primjeni – a koju je sada zahvaljujući motoru OM 471 3. generacije moguće dodatno poboljšati.

Još više motora.

Još više motora.

Dinamično, štedljivo, ekonomično: Treća Generacija motora OM 471 kombinira novi osjećaj u vožnji s optimiranim performansama.

Saznajte više

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, Actros u transportnom prometu oduševljava jednako kao i u teškom distribucijskom prometu. Uz štedljive, pouzdane Euro VI motore te osam varijanti kabina za vozače Actros nudi rješenje za praktički svaki zahtjev.

Podaci o snazi motora

Podaci o snazi motora

Štedljivi, pouzdani Euro VI motori u četiri klase obujma motora. Tehnologija usmjerena na budućnost, snaga do 460 kW (625 KS) i maksimalni okretni moment od 3000 Nm.

Varijante kabina za vozača

Varijante kabina za vozača

S osam varijanti kabina za vozače i tri varijante tunela motora (320 mm, 170 mm i ravan pod) Actros nudi optimalnu varijantu vozačke kabine za gotovo svaki zahtjev u pogledu prostora, opreme i komfora.

Konfiguracije osovina

Konfiguracije osovina

To je raznolikost. Bez obzira radi li se o 2-osovincima ili 3-osovincima – Actros nudi široku lepezu mogućnosti konfiguriranja osovine. Prilagođeno vašim potrebama.

Na vrh