Star Import

Dobro došli u Centar gospodarskih vozila

Prodaja teretnih vozila marke Mercedes-Benz te rabljenih vozila svih proizvođača.
Uz uslugu prodaje i servisiranja te kupnje originalnih rezervnih dijelova i opreme, stručno osoblje pružit će vam savjet vezan uz kupnju, financiranje i osiguranje vozila putem Mercedes-Benz Leasinga.

Naš prodajno-servisni centar potpuno udovoljava potrebama kupaca i nudi sve prodajne i post prodajne usluge kompletne game novih i rabljenih gospodarskih vozila. Nalazimo se neposredno uz izlaz Zagreb-Jug, sjecištu glavnih prometnica i obilaznica koje vode na ulaze svih hrvatskih autocesta na adresi Kanalska ulica 2F, 10020 Zagreb-Blato.

Kamion sa zvijezdom znači pouzdanost i ekonomičnost kao i prvoklasnu kvalitetu proizvoda i usluga te sveobuhvatnu stručnost u transportnim rješenjima usmjerenim na kupca. Bilo da se radi o transportu na velike udaljenosti, gradilištu ili distribuciji: Mercedes-Benz nudi pravo rješenje za svakog kupca u segmentu lakih, srednjih i teških kamiona. Pionirski duh Mercedes-Benz kamiona opetovano je iznjedrio revolucionarne inovacije, bilo u učinkovitim pogonima, autonomnoj vožnji ili u području aktivne i pasivne sigurnosti.

Teaser prodaja 01

Redovno održavanje, njega, popravci: naše servisne usluge održavaju vaš kamion u optimalnom stanju. S profesionalnom stručnošću i sa što manje zadržavanja. Upitajte nas: Puno se može učiniti i dok vaše vozilo nije trenutno u upotrebi.

Content service home

Nudimo vam opsežnu ponudu originalnih Mercedes-Benz dijelova i dodatne opreme i nabavljamo sve dostupne rezervne dijelove. Također ćemo vas rado savjetovati ako tražite gume, naplatke ili kompletne kotače za svoj kamion.

Content teile home
Posebna ponuda

Posebna ponuda

Iskoristite popuste na usluge i artikle iz naše ponude.

Isporuke

Isporuke

Budite u tijeku sa isporukama u svijetu Mercedes-Benz kamiona.

Kontakt

Kontakt

Slobodno nas kontaktirajte u vezi Mercedes-Benz proizvoda i usluga, stojimo Vam na raspolaganju.

Na vrh