Star Import

Dobro došli u Centar gospodarskih vozila

Ovdje u Zagreb-Lučko postavili smo si zadatak: pružiti Vam najbolju moguću podršku u Vašem poslovanju. S vozilima koja su precizno prilagođena Vašim potrebama i kroz sve postprodajne usluge za Vaš kamion, autobus ili lako gospodarsko vozilo. Kod nas ćete uvijek pronaći pravu osobu koja Vas može savjetovati o vozilima Unimog i Fuso ili o originalnim dijelovima i opremi. Uz to kod nas možete pronaći provjerena rabljena gospodarska vozila svih proizvođača.

Nalazimo se neposredno uz izlaz Zagreb-Jug, na sjecištu glavnih prometnica i obilaznica koje vode na ulaze svih hrvatskih autocesta, na adresi Kanalska ulica 2F, 10250 Zagreb-Lučko.

Kamion sa zvijezdom znači pouzdanost i ekonomičnost kao i prvoklasnu kvalitetu proizvoda i usluga te sveobuhvatnu stručnost u transportnim rješenjima usmjerenim na kupca. Bilo da se radi o transportu na velike udaljenosti, gradilištu ili distribuciji: Mercedes-Benz nudi pravo rješenje za svakog kupca u segmentu lakih, srednjih i teških kamiona. Pionirski duh Mercedes-Benz kamiona opetovano je iznjedrio revolucionarne inovacije, bilo u učinkovitim pogonima, autonomnoj vožnji ili u području aktivne i pasivne sigurnosti.

Teaser prodaja 01

Redovno održavanje, njega, popravci: naše servisne usluge održavaju vaš kamion u optimalnom stanju. S profesionalnom stručnošću i sa što manje zadržavanja. Upitajte nas: Puno se može učiniti i dok vaše vozilo nije trenutno u upotrebi.

Content service home

Nudimo vam opsežnu ponudu originalnih Mercedes-Benz dijelova i dodatne opreme i nabavljamo sve dostupne rezervne dijelove. Također ćemo vas rado savjetovati ako tražite gume, naplatke ili kompletne kotače za svoj kamion.

Content teile home
Posebna ponuda

Posebna ponuda

Iskoristite popuste na usluge i artikle iz naše ponude.

Isporuke & Novosti

Isporuke & Novosti

Budite u tijeku sa isporukama i novostima u svijetu Mercedes-Benz kamiona.

Kontakt

Kontakt

Slobodno nas kontaktirajte u vezi Mercedes-Benz proizvoda i usluga, stojimo Vam na raspolaganju.

Na vrh