Actros
Naša teretna vozila

Actros

Distribucijski promet. 18–26 tona.

Teretno vozilo koje već danas čini ono o čemu drugi tek pričaju. Actros bolje nego ikad ispunjava neprestano rastuće zahtjeve u teškom distribucijskom prometu. Povećanom učinkovitošću. Jedinstvenim komforom. I primjernom pouzdanošću.

Stoga smo ga opremili revolucionarnim tehničkim inovacijama koje osjetno smanjuju potrošnju goriva, a povećavaju stupanj korištenja vozila i sigurnosti te još bolje podržavaju vozača prilikom obavljanja zadataka u teškom distribucijskom prometu. Jedinstveno povezivanje usmjereno na budućnost i skladna interakcija inteligentnih sustava pomoći daljnji su atributi koji odlikuju Actros – i osnova naše ponude izvrsno konfiguriranih, visoko učinkovitih vozila za praktički sve namjene u teškom distribucijskom prometu.

Pregled prednosti.

  • Povećani komfor zahvaljujući Multimedia Cockpit267, kameri MirrorCam271 i elektroničkoj parkirnoj kočnici
  • Po želji za određene modele Actrosa – Active Drive Assist 2287, 248, 284 za aktivno rasterećenje vozača i veću sigurnost vožnje
  • Jednostavno manevriranje i upravljanje najrazličitijim funkcijama vozila i nadgradnje putem Multi-Touch-Displaya262
  • Navigacija za teretna vozila Mercedes-Benz262, 244 i sustav pomoći za prometne znakove287, 262, 244
  • Novi ključ, sustav komfornog zaključavanja
  • Velika ponuda višestruko namjestivih sjedala koja čuvaju kondiciju
  • Active Drive Assist 2248 za povećani komfor u vožnji te visok stupanj učinkovitosti

Komfor je više od samog luksuza. On je naš odgovor na povećane zahtjeve u teškom distribucijskom prometu čime se omogućavaju ugodni radni uvjeti i uvjeti vožnje.

Moderan, ergonomičan, praktičan, motivirajući i osobito povećane učinkovitosti. Bez obzira na to jeste li vozač ili poduzetnik – sigurni smo da će Vas radno mjesto u Actrosu oduševiti. Vozaču nudi najbolje moguće uvjete za rad i vožnju. A inteligentnim umrežavanjem s centralom i logističkim procesima pridonosi još boljim performansama.

Content Actros distribution 05

Actros predstavlja pouzdanu automobilsku tehnologiju koja štedi gorivo, snižava troškove i povećava prihode. Ili ukratko: povećava učinkovitost. Mala potrošnja goriva znatno pridonosi ekonomičnosti. To je karakteristika koju je Actros dokazao u svakodnevnoj primjeni.

S Actrosom na cestu stiže teretno vozilo koje dodatno štedi do 5 %. Za to su zaslužni, primjerice, daljnje optimiranje pogonskog sklopa, korištenje kamere MirrorCam271 i poboljšani sustav Predictive Powertrain Control koji odsad također može pridonijeti manjem stupnju potrošnje na otvorenim i brzim cestama.

Štedljivi, pouzdani Euro VI motori u četiri klase obujma motora. Tehnologija usmjerena na budućnost, snaga do 460 kW (625 KS) i maksimalni okretni moment od 3000 Nm.

Sa šest varijanti, Actros u distribucijskom prometu od 18 t nudi kabine za vozača za svačiji ukus i potrebe koje omogućavaju učinkovit rad i jednostavno manevriranje. Gdje se traži potpuna dužina karoserije, najbolji je izbor kabina za vozača S ClassicSpace. Kabina za vozača M ClassicSpace prikladna je, primjerice, za dnevne radne zadatke, a kabina za vozača M CompactSpace za nadgradnje iznad kabine za vozača. Dobra preglednost i visoka korisna nosivost prednosti su svih varijanti kabina.

Na vrh