Prodaja

Naši ovlašteni prodavatelji rado će Vas savjetovati.

Kako bismo Vam mogli osobno i detaljno predstaviti našu bogatu ponudu, imamo prodajne savjetnike koji će Vam rado dati sve odgovore. Moguće je dogovoriti osobni razgovor u Vašim poslovnim prostorijama ili ovdje kod nas u Centru gospodarskih vozila u Zagreb-Blatu. Radujemo se Vašem pozivu jer osobni kontakt i individualna briga o kupcima nama su na prvome mjestu i najbolji su način komunikacije.

Kontakt – Prodaja

Star Import d.o.o.
Centar gospodarskih vozila
Kanalska ulica 2F
10020 Zagreb

Tel. +385 (0)1 4356 777
kabus@starimport.hr

Radno vrijeme:
• Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 16:00 h

 

eMobility

eMobility

eMobility – započinje novo doba transportne logistike. Bez lokalnih emisija, održivo. Doživite eActros u filmu. Napunjen i spreman za korak u budućnost.

Specijalna vozila za važne namjene: bilo da je riječ o vozilima hitne pomoći, vatrogasnim vozilima ili kamionima za odvoz otpada – specijalna i komunalna vozila Mercedes-Benz izuzetno su pouzdana zbog čega su oduvijek važan dio komunalne infrastrukture. Naši prodavatelji specijalnih vozila rado će Vas savjetovati.

Content sonderfahrzeuge verkauf
Servis

Servis

Redovno održavanje, njega, popravci: naše servisne usluge održavaju vaš kamion u optimalnom stanju. S profesionalnom stručnošću i sa što manje zadržavanja. Upitajte nas: Puno se može učiniti i dok vaše vozilo nije trenutno u upotrebi.

Dijelovi/Dodaci & Collection

Dijelovi/Dodaci & Collection

Nudimo vam opsežnu ponudu originalnih Mercedes-Benz dijelova i dodatne opreme i nabavljamo sve dostupne rezervne dijelove. Također ćemo vas rado savjetovati ako tražite gume, naplatke ili kompletne kotače za svoj kamion.

Posebna ponuda

Posebna ponuda

Iskoristite popuste na usluge i artikle iz naše ponude.

Content kontaktaufnahme

Oslovljavanje:*

Molim da me kontaktirate:

*obavezna polja
Uspješan unos

Poruka je uspješno poslana.

Greška

Došlo je do greške prilikom slanja.

Na vrh