Servis
Content home 02

Kontakt - Servis

Star Import d.o.o.
Centar gospodarskih vozila
Kanalska ulica 2F
10020 Zagreb

Tel. +385 (0)1 4356 777
kabus@starimport.hr

Radno vrijeme:
• Ponedjeljak - Petak: 07:00 - 20:00 h
• Subota: 8:00 - 15:00 h

Odaberite brzu pomoć, stručne djelatnike i najbolju kvalitetu usluge

Ekonomičnost Vašeg teretnog vozila ovisi, naposljetku, i o servisu i održavanju. Zahvaljujući učinkovitim procesima, kvalificiranim djelatnicima i originalnim dijelovima na standardnoj razini, Mercedes-Benz svojim servisnim uslugama poduzima sve da bi vaše teretno vozilo što duže boravilo tamo gdje zarađuje novac: na cesti.

Content service 06
Content serviceTrapo service

S uslugom Mercedes-Benz Service uza se imate partnera koji najbolje poznaje Vaše lako gospodarsko i kombi vozilo i pomaže Vam da ono ostane pouzdano.

Content serviceBus service

Stručna usluga.

Ovlaštena servisna radionica sa svojim stručno educiranim servisnim osobljem, pomoću specijalnih alata i uređaja te originalnim rezervnim dijelovima programa OMNIplus provjerene kvalitete, na raspolaganju su Vam kako bi Vaše prijevozno vozilo bilo pouzdano i sigurno u svako doba dana.

Unimog je legenda. Svaki pojedini dio doprinosi tome. Svaka usluga određuje koliko će se priča uspješno nastaviti. Zato smo mi, kao Mercedes-Benz Unimog servisni partner, više od obične radionice – mi smo dio legende. Svi smo mi dio usko povezane zajednice u kojoj svaki dio, do najmanjeg vijka, kao i svaki servisni termin, odlučuje o maksimalnoj operativnoj spremnosti i ekonomičnosti - i o tome da vaš Unimog pouzdano i snažno svladava svakodnevni rad.

Content serviceUnimog service
Dijelovi/Dodaci & Collection

Dijelovi/Dodaci & Collection

Nudimo vam opsežnu ponudu originalnih Mercedes-Benz dijelova i dodatne opreme i nabavljamo sve dostupne rezervne dijelove. Također ćemo vas rado savjetovati ako tražite gume, naplatke ili kompletne kotače za svoj kamion.

Lokacija

Lokacija

Slobodno nas kontaktirajte u vezi Mercedes-Benz proizvoda i usluga, stojimo Vam na raspolaganju.

Kontakt

Kontakt

Slobodno nas kontaktirajte u vezi Mercedes-Benz proizvoda i usluga, stojimo Vam na raspolaganju.

Content kontaktaufnahme

Oslovljavanje:*

Molim da me kontaktirate:

*obavezna polja
Uspješan unos

Poruka je uspješno poslana.

Greška

Došlo je do greške prilikom slanja.

Na vrh